Karol Okrasa od 4 miesięcy jest szczęśliwym ojcem. Dla Lenki zrezygnował z bycia szefem kuchni w najlepszym hotelu w Warszawie.
Córeczka jest oczkiem w głowie tatusia. Karol zajmuje się swoim skarbem z prawdziwą troską i zaangażowaniem. – „Kiedy dowiedziałem się, że zostanę ojcem, zupełnie inaczej spojrzałem na moje życie i dalszą karierę. Zrozumiałem, że czas przystopować, że rodzina jest teraz najważniejsza” – mówi z dumą Karol Okrasa w rozmowie z XOXO. – „Podjąłem bardzo ważną decyzję, czyli zrezygnowałem z funkcji szefa kuchni w hotelu Bristol. Pracowałem tam 11 lat, nie chciałem się z nim rozstawać, a jednak narodziny córki skłoniły mnie do tego kroku i rezygnacji z pracy. Teraz mam czas, by zajmować się kruszynką i obserwować jak się rozwija”.
Córka zainspirowała mistrza kuchni do opracowania specjalnych dań dla maluszków. Choć na razie niemowlak karmiony jest mlekiem matki, to ojciec już zaciera ręce z myślą o przygotowaniu smacznych i oryginalnych papek.
– „Oszalałem na punkcie Lenki. Jest piękną i energiczną dziewczynką o oczach koloru granatu. Uspakaja się, kiedy opowiadam o gotowaniu. Na niej będę eksperymentował swoje specjalne przepisy na dania dla dzieci. Przede wszystkim będą one zdrowe i smaczne” – dodaje Karol.
sc
Komentarz tylko dla zalogowanych
Uwaga!
Ta podstrona może zawierać treści o charakterze erotycznym, wulgarnym lub kontrowersyjnym. Przechodząc na tę podstronę
oświadczasz, że dokonujesz tego w pełni świadomie i dobrowolnie oraz że posiadasz ukończone 18 lat.